Cartofi la cuptor cu rozmarin

Sunt excelenti ca si garnitura,sotul ii adora cu miel la cuptor.
Ai nevoie de :
- cartofi
- rozmarin
- un catel de usturoi
- sare,piper
- putin ulei pentru uns tava
Cartofii se curata,se taie in bucati mari(sferturi sau in 8) si se pun in apa clocotita sarata 5 minute.Se scurg apoi intr-un castron eu pun cartofii,putin piper,ulei si mestec putin in ei incat sa aiba puitn ulei fiecare bucata de cartof.Intr-o tava de cuptor pun usturoiul taiat felii si rozmnarinul apoi cartofii,mesteci in ei ,apoi ii pui la cuptor ,foc mediu-mare pana devin aurii.


Commenti

  1. Atit de simpli dar nemaipomeniti de gustosi. Paste fericit iti doresc!

    RispondiElimina
  2. si merg cu orice...multumesc,Paste fericit si voua !

    RispondiElimina

Posta un commento